Advertising
onze diensten

Advertising

Geef de zichtbaarheid van jouw product of dienst een boost

Adverteren met jouw bedrijf op Google of social media? Dat kan! Op welk kanaal en met welk doel? Wij bouwen graag samen met jou de campagnes, aan de hand van jouw doelen.

Advertising

Advertentie Strategie

Reclame folders door de brievenbus duwen gebeurt een stuk minder anno 2021. De reclames en ads vliegen ons wel meer dan ooit te voren om de oren. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden, vooral online "folderen" doen we nu. Dit doen we omdat deze manier van folderen ons brengt bij waar de doelgroep zich momenteel bevindt en omdat deze manier heel veel data en inzichten kan verschaffen over onze potentiële doelgroep.

Content Creatie

Als we het over "ad" content hebben dan zien we dat video veruit op 1 staat op dit moment. Betekent dit dat foto's verleden tijd zijn? Nee zeker niet. Zolang de content maar opvalt en aansluit bij jouw doelgroep en doel. Wij zoeken samen met jou uit welke content gecreëerd zal gaan worden!

Planning & Management

Hoe lang loopt de campagne, tegen hoeveel budget? Wat zijn de doelstellingen en waar moet je op letten bij de optimalisatie van de campagne? Een continue proces van optimalisatie voor de meest optimale impact is vereist. En dat is precies waar we jou in kunnen adviseren of ontlasten.

Inzichten in Resultaten

Volg overal op elk device de status van jou campagne, schroef deze bij of zet 'm offline. Van kosten tot conversie en van interactie op de ad tot click naar de website. Volg het zelf of met jouw team vanuit iedere plek, op elk moment.

Fotografie & Video

What's more?

Fotografie & Video