Merkpositionering
onze diensten

Merkpositionering

Bouwen en positioneren van een sterk Merk

Wat je wilt uitstralen begint bij het bouwen van een sterk merk. Welke positie neem je in in de markt. Welke strategie past het beste bij jouw merk en voor welke waardes staat jouw onderneming? Dat is waar we samen naar op zoek gaan om tot een krachtige merk positionering te komen.

Merkpositionering

Merk Positionering Sessie

Tijdens een sessie gaan wij samen een dag of 2 dag-delen op zoek naar de blueprint van jouw bedrijf. De blueprint van jouw bedrijf is namelijk van waaruit een sterke marketing voortvloeit. In welke markt beweeg je je? Wat is het aanbod? Welk probleem los je op? Wat is de waarde die je levert? Na deze sessie heb jij een compleet profiel van jouw merk positionering.

Waarde Propositie Bepaling

Een onderdeel van de merk positionering sessie, is de waarde propositie bepalen en kan tevens los afgenomen worden. Op welke behoefte in de markt speel jij in en wat is daarin jouw waardebelofte aan de ideale klant? Dit zoeken we samen uit.

Merk Strategie Sessie

Een heldere blueprint vertaalt zich naar een merk strategie. Visie, missie, doelstellingen en waarde bepaling helder? Dan is de merk strategie sessie perfect voor jou. Wat vormt jouw merk en welke kenmerken horen daar bij. Deze onderdelen leg je als een olievlek over al jouw uitingen heen. Van website, tot social media inzet tot nieuwsbrieven.

Imago & Identiteit

Met welke waarden wordt jouw bedrijf geassocieerd? Behoefte aan een imago of identiteitsbepaling? Dan is het onderdeel imago & identiteit iets voor jou. Het doel is altijd om inzichten te vertalen naar een daadwerkelijk aanpak, zodat je verder kunt bouwen aan jouw onderneming.

Website

What's more?

Website