Website
onze diensten

Website

Een sterke website als visitekaartje

Een nieuwe website laten ontwikkelen? Of heb je al een website, maar ben je nieuwsgierig hoe dit beter kan? Onze werkwijze begint bij een Website Scan. Vanuit daar nemen wij samen met jou de vervolgstappen door. Ga je voor een webshop, website bestaande uit één pagina, of 5+ pagina's. Van advies, design, project management tot uitvoering.

Website

Webshop

Van sieraden webshop tot drones. Jouw product verdient de juiste online shop. Door de inzet van efficiënte tools en technieken, wordt jouw webshop een nauwsluitend onderdeel van de klantbeleving.

One pager Website

De kern van jouw bedrijf op 1 pagina. Makkelijk en snel door te lezen, duidelijk en weinig onderhoud vereist aan het up-to-date houden van de website.

< 5 pagina's Website

Het bedrijfsaanbod en jouw bedrijfsverhaal verwerken in een website met meerdere pagina's. Denk aan een homepage, diensten pagina, over ons en contact pagina.

5+ pagina's website

Ruim inzetten op de vindbaarheid van specifieke onderdelen van jouw bedrijfsaanbod? Dan is een website met meer dan 5 pagina's iets voor jou. Naast de basis elementen op jouw website, zorgen we voor specifieke landingspagina's, geoptimaliseerd op vindbaarheid.

Social Media

What's more?

Social Media