Social Media
onze diensten

Social Media

Social Media Strategie & Content

Op welke kanalen bevindt jouw doelgroep zich? De juiste content, op het juiste kanaal. Vanuit een scan van de huidige aanpak, of een intake gesprek ontstaat een op maat gemaakte social media strategie. Met behulp van onze expertise in fotografie en video ondersteunen wij jou in de content creatie. Bouwen wij aan een eigen style door middel van efficiënte presets. En ondersteunen of ontzorgen wij jou in de planning en content management van de socials. Zoals je ziet: een op maat gemaakt pakket naar jouw behoefte.

Social Media

Social Media Strategie

Online schaken noemen wij het. Het enige wat er iets anders aan toe gaat dan bij een schaakspel, is dat de regels van schaken al jaren vaststaan, in tegenstelling tot de social media spelregels en algoritmes die minimaal 1x per jaar aangepast worden.

Content Creatie (foto's of videos)

Laat zien wat je echt wilt laten zien! De juiste boodschap op het juiste moment bij het juiste publiek. Op social media is juist de content het belangrijkste onderdeel. Voor zowel foto's, videos als de creatie van creatieve posts kun je terecht bij Webblin.

Social Media Presets

Een filtertje over een foto heen zetten op onze telefoon kennen we allemaal wel. Maar wat als je je eigen gepersonaliseerde "Filters (presets)" hebt die je op dezelfde manier kunt gebruiken voor al jouw zakelijke social posts? Dit creëert herkenning, structuur en bespaart heel wat tijd.

Planning & Content Management

Social media bestaat uit content en dat de juiste content daarvoor onmisbaar is, daar zijn we het over eens. Maar met een goede planning van bijvoorbeeld; op welk moment of hoe vaak per week posten, haal je pas echt het hoogste rendement voor jouw bedrijf uit de social media aanpak. Aangepast op het algoritme van 2021.

Advertising

What's more?

Advertising